Δημοτικό Σχολείο Εξοχής

Δημοτικό Σχολείο Εξοχής

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

Γιορτή αποφοίτησης Στ΄ τάξης 12-06-2019

Τελικά ο καιρός μας έκανε το χατήρι και δεν έβρεξε. Και με ένα θαυμάσιο καιρό, είχαμε μια πολύ όμορφη εκδήλωση. Τη γιορτή ξεκίνησαν οι μαθητές και οι μαθήτριες των Α΄ και Β΄ τάξεων που μέσα από ένα μουσικοχορευτικό πρόγραμμα μας ταξίδεψαν στην "Γιορτή της αυγής" και στα πέλαγα παρέα με τα "Τζιτζίκια". Ήταν ένας πολύ χαρούμενος και ζωντανός αποχαιρετισμός στα παιδιά της Στ΄ τάξης που αφήνουν φέτος το σχολείο μας. Στη συνέχεια της γιορτής ένα μιούζικαλ που με πολύ χιούμορ έκανε μάθημα ¨Επαγγελματικού προσανατολισμού" διασκέδασε τους καλεσμένους και έδωσε τη δυνατότητα στους μαθητές και στις μαθήτριες των Ε΄ και Στ΄ τάξεων να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους στο θέατρο και στο τραγούδι. Ήταν πραγματικά καταπληκτικοί και μας παρουσίασαν μια εξαιρετική παράσταση. Τη γιορτή έκλεισε όπως πάντα ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων με την απονομή των αναμνηστικών στα παιδιά της Στ΄ τάξης. Και μετά πάρτι με ζωντανή ορχήστρα. Μια πολύ όμορφη βραδιά με πολύ κεφάτα δρώμενα.
Ελπίζουμε να τη θυμούνται όλοι και όλες με αγάπη και να είναι αυτή η τελευταία ανάμνηση από το δημοτικό σχολείο μια από τις καλύτερες.
Καλή συνέχεια στις σπουδές σας παιδιά και καλή επιλογή "επαγγέλματος" στο μέλλον. Μπορεί με την παράστασή να σας βοηθήσαμε...














Δεν υπάρχουν σχόλια: