Δημοτικό Σχολείο Εξοχής

Δημοτικό Σχολείο Εξοχής

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Ανακοίνωση


Αγαπητοί γονείς σας ανακοινώνουμε ότι:
•    Την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012 οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου μας θα παρακολουθήσουν την παράσταση «Παραμύθι χωρίς όνομα» στο θέατρο «Ολύμπιον». Η επίσκεψη στο θέατρο είχε προγραμματιστεί για τις 23 Δεκεμβρίου 2011, επειδή όμως το σχολείο έκλεισε εκείνη την ημέρα λόγω χιονιού, μεταφέρθηκε στις 27 Ιανουαρίου. Για τα παιδιά που έχουν δηλώσει συμμετοχή ισχύουν οι δηλώσεις που έχουν ήδη φέρει. Όσα παιδιά θέλουν να έρθουν και δεν έχουν δηλώσει συμμετοχή να έρθουν σε συνεννόηση με τους/τις  δασκάλους/ες τους.
•    Τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012 εορτάζεται η γιορτή των Τριών Ιεραρχών. Είναι γιορτή των μαθητών/τριών και των γραμμάτων. Την ημέρα αυτή δε γίνονται μαθήματα και οι μαθητές/τριες μαζί με τους εκπαιδευτικούς τους παρακολουθούν τη λειτουργία που είναι αφιερωμένη στους  3 προστάτες των γραμμάτων.
Οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου μας θα προσέλθουν στο σχολείο στις 9:20. Στις 9:30 θα μεταβούν στην εκκλησία για να παρακολουθήσουν τη λειτουργία και θα αποχωρήσουν μετά το τέλος της λειτουργίας για τα σπίτια τους.


Από τη Διεύθυνση

Δεν υπάρχουν σχόλια: