Δημοτικό Σχολείο Εξοχής

Δημοτικό Σχολείο Εξοχής

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Γιορτή 17 Νοέμβρη


Οι μαθητές της Ε' τάξης τίμησαν την επέτειο των γεγονότων του πολυτεχνείου με μία πολύ ωραία εκδήλωση η οποία περιελάμβανε ένα θεατρικό έργο μέσα από το οποίο εξιστορούταν τα γεγονότα της εποχής από την κήρυξη της δικτατορίας του 1967 μέχρι την εξέγερση του πολυτεχνείου το Νοέμβρη του 1973. Η εκδήλωση πλαισιώθηκε με τραγούδια από τους μαθητές της Ε' κ της ΣΤ' τάξης. 
 Δυστυχώς η προσέλευση των υπόλοιπων μαθητών του σχολείου,ακόμα και των μαθητών της ΣΤ' τάξης που συμμετείχαν στη χορωδία, ήταν πολύ μικρή. Είναι λυπηρό να απέχουν οι μαθητές από εκδηλώσεις του σχολείου και να μη δείχνουν τον απαιτούμενο σεβασμό για τις εθνικές μας εορτές. 










1 σχόλιο:

Evita είπε...

Συγχαρητηρια στα παιδάκια της Ε' και της Στ' και φυσικά στους δασκάλους που βοήθησαν σε αυτήν την γιορτή.Λυπάμαι που η κόρη μου δεν ήταν εκεί, όπως και σε πολλές άλλες γιορτές που έγιναν και σε άλλες τόσες που θα γίνουν. Πραγματικά είναι λυπηρό η μικρή προσέλευση των μαθητών του σχολείου στην γιορτή και σε κάθε είδους σχολική εκδήλωση. Δεν είναι έλλειψη σεβασμού (μιλάω για την οικογένεια μου και φαντάζομαι εκ μέρους τόσων άλλων εργαζομένων σε ιδιωτικό τομέα, γονέων) αλλά αδυναμία να στείλω το παιδί μου στο σχολείο στις 10-12πμ για παράδειγμα, όταν κάποια εκδήλωση γίνεται σε εργάσιμη μέρα που δεν λειτουργεί το ολοήμερο σχολείο.Ποιός να το πάει στις 10? και ποιος να το πάρει στις 12? Μήπως είναι έλλειψη σεβασμού εκ μέρους του κράτους να μην προβλέπει το αυτονόητο? Λυπάμαι πολύ και θυμώνω...
Μια εργαζόμενη μητέρα....